Äntligen !!

Äntligen så har jag gjort klart den .. 
När jag i somras började skriva om mina innebandyminnen här i min blogg, så kom jag på att jag hade en VHS kassett liggandes i en låda någonstans. Jag hittade den och påbörjade jobbet med att få över den digitalt till datorn, så jag kunde klippa ihop den till en “highlight” video. Kvalitén på videon är tyvärr inte den bästa, men jag lyckades få till en kopia, och VHS band håller inte hur länge som helst 🙂 

VHS kassetten innehöll riktigt innebandy godis från 1991/92 … En match mellan Nykvarns IF och Postens IF. Matchen gick i gamla anrika Turingehallen i Nykvarn. I dessa två lag spelade under denna tid många innebandy legender. Jag kan namnen på många, men ni får gärna fylla på med namn här under i kommentars fältet .. 

Matchen var tuff och Posten hade stort fokus på domarna 🙂  Nykvarn vinner till slut matchen med 5-4.
Titta och njut … och som sagt, skriv gärna lite kommentarer kring videon här under …

PS. Om ni undrar vem som skriker så mycket under videon, så är det målvakts legenden från Södertälje Jori Tuomela 😀

1 015 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email