Säsongen 2018/19 har börjat ..

Nu har säsongen dragit igång .. min 32:a säsong som innebandy målvakt för att vara exakt.

För er som läst min “bloggserie” under sommaren, så kan jag meddela att den fortsätter … vet inte exakt när nästa del kommer.
Men resan fortsätter iallafall, och nästa del kommer att handla om första åren tillbaka i Sverige .. 

Årets säsong har börjat väldigt lugnt för min del, då jag fått tagit de lugnt pga. av problem med mina hälsenor. Blev visst lite för mycket löpträning under sommaren, kanske skulle ha lyssnat på kroppen lite mer när problemen började. Men nu börjar det kännas bättre, och i måndags drog jag igång träningen genom att vara med under H2 lagets träning.

Men jag har inte varit borta helt under denna tid från innebandyn, jag har nämligen valt att köra på som tränare/coach för vårat div.2 lag i Nykvarn. Detta lag består av ett gäng grymma killar, som verkligen är värda att få lite extra kärlek. Så nu har jag och Mange (Magnus Hultqvist) samt Erik Svensson, Christer “Diggler” Andersson, tagit tag i detta och skall nu se till att dessa killar verkligen får de träningar och ledare som dom behöver. De skall bli kul på träningar, samtidigt som vi tar det upp några nivåer med teknik & träning, plus att detta skall skötas seriöst.

Blev dock förlust i första matchen för mig som coach/tränare. Vi förlorade borta mot Flen i första omgången med 7-5 . Men killarna gjorde en grym insats och jag tror faktiskt vi skakade om Flen lite, men de är svårt att spela i den hallen då den är så liten och tajt, och Flen gjorde mindre misstag än oss och vann på det. 
I andra omgången kom dock första segern. Vinst hemma mot Ekbackskyrkan med 6-2. Men vi sliter fortfarande med våran effektivitet, men i den här matchen gör vi  mindre egna misstag och vinner klart till slut.

För “gubbarna” i H3 har det börjat bra. Först vinst borta i första omgången mot Järna med 9-7. I andra omgången var det tuffare, och det blev förlust hemma mot IFK Gnesta med 5-4 efter “sudden”, men dom gjorde en stark upphämtning från underläge 1-4 till 4-4 och därmed fick dom med sig 1 poäng. 

Nu i helgen väntar tuff match borta för H2 mot Telge på lördagen, och på söndagen är det bortamatch för H3 mot Flen .. vi får se om jag är tillbaka då 😃

Snakkes / MickeMålis #33

483 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email