Blev en tuff uppgift i helgen ..

Ny match i helgen som var, och tyvärr blev det en allt för tuff uppgift för oss borta mot Strängnäs ..

Jag har inget emot att lag i våran serie “spetsas” med spelare från serier ovanför oss ibland. Det är de våran serie och utvecklings lag är till för. Och i helgens match fick vi ett prov på detta, då Strängnäs hade hämtat in fem spelare från sitt Allsvenska lag. Men vi gick in i matchen med inställningen att vinna. Och med tanke på att vi har plockat in jätte många nya juniorer i H3 laget denna säsong, så tycker jag att vi verkligen gör en bra insats borta mot Strängnäs.

Efter första perioden så står det 2-1 till Strängnäs och vi håller nästan jämna steg med dom. I andra perioden så hänger vi med länge, men nu börjar orken sätta sin spår. 4-2 till Strängnäs inför sista perioden är helt klart godkänt. Vi börjar tredje perioden utmärkt, och efter ett grymt mål av Eric Hult så har vi häng på Strängnäs (4-3). Sen tar det stopp. Strängnäs ökar tempot och har stundvis ett högt tryck mot vårat mål. Inom en fyra minuters period så går Strängnäs upp i en 7-3 ledning, och de är tufft för oss att hänga med. Men vi kämpar på matchen igenom och lyckas hålla siffrorna nere, och slut resultatet blir 7-3 till Strängnäs. Tror faktiskt deras “femma” med Allsvenska spelarna står för 5 av 7 mål i matchen. 

Inte varje dag jag är nöjd med att släppa in så mycket mål, men efter den här matchen känns det ändå som godkänt.

En sak är jag dock otroligt besviken på .. att inte Strängnäs sekretariat kan hålla koll på skottstatistiken och rapportera in detta. De är INTE okej .. 😠 

Nu väntar en ny träningsvecka, och sen är det hemmamatch mot Ekbackskyrkan på söndag kl 15.00
Vi ses i Björkestahallen då … 👍

#sistasäsongensomkeeper #nykvarnsH3 #unihoc

493 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email