Nä.. detta va inte okej ..

Dax för match igen… Känslan var bra inför match, efter våran seger förra helgen borta mot Galagowear med 12-4. Men laget till matchen hemma mot Torshälla, var helt klart ett annat lag. Några bortfall pga. sjukdom och sen hade vi inte våra inlånade från H2 med i denna match, bara “SG”

Spelet i hela matchen präglades av försiktighet, slarv och inte alls så som vi brukar spela och ska spela. Sen hade inte jag heller min bästa dag. Möjligtvis kom jag upp i standard i “sudden” delen, men de va så dax då. Matchen slutade 6-6 efter att vi legat under med 0-2 efter halva matchen spelad. Då kom vi igång och gick upp till 2-2 innan period två var över, de var väl en av ljuspunkterna i matchen. Direkt i tredje perioden gör vi 3-2, innan vi återigen tappar vårat spel och Torshälla snabbt vänder och tar ledningen med 3-4, men lika snabbt tar vi tag i det igen och vänder till en 5-4 ledning. Men Torshälla kommer tillbaka och kvitterar till 5-5. Med 16 minuter kvar av matchen gör vi 6-5, men bara 54 sekunder senare kvitterar Torshälla till 6-6. De blir “suddendeath” och här radar Torshälla upp lägen, men nu lyckas jag äntligen stå emot pressen och vi håller undan till 6-6 matchen ut.

Nä, de måste bli skärpning på spelet, vi måste våga mer. Då kommer vi inte hamna i dessa lägen. Jag har höga krav på mig själv och dagen match ger jag inte mig själv godkänt. Har alltid haft höga krav på mitt eget spel, och kommer även ha det denna säsong.

Ny match snart igen, så denna är bara glömma .. Nu laddar vi för Strängnäs borta den 3 nov. 💪

427 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email