Match.. Seger.. Nöjd..

Då har jag spelat match igen, var ett tag sedan nu .. senast var mot Järna SK hemma i Björkesta, den 16 november. Nästa en hel månad sen. Men nu var det Telge SIBK borta som gällde, var lite osäker på hur matchformen var. Så var lite nervöst i början. Men den var där .. formen 😀💪

Vi börjar matchen lite avvaktande och jag har en del att göra från start, men efter ca 10 minuters spel, så tar vi ledningen med 1-0. Telge kvitterar på ett lite väl enkelt sätt på ett frislag. Vi vinner dock perioden med 2-1, och de känns stabilt. I andra perioden spelar vi bra och tar ledningen med 3-1, innan Telge drar på sig en 2-10 för osportsligt uppträdande. “ett tips .. som junis bröstar man inte upp sig mot David T 💪. Inget mål i powerplay, men lite senare gör vi 4-1 och vinner perioden med 2-0. Har mycket att göra denna period också, och speciellt under ett powerplay Telge får i slutet på perioden, men jag står emot. I tredje perioden går vi upp i 5-1 ledning innan Telge gör 5-2. Vi rullar på och har bra spel, lite slarv ibland, men det reder ut sig och när det gått 13 minuter av matchen har vi en ledning med 8-2. Telge lyckas göra 8-3 , men sen är det stopp. Telge drar på sig ytterligare en 2-10 minuter för osportsligt uppträdande (följt av matchstraff). Inte snyggt och riktigt pinsamt tycker jag.

Som sagt en bra match för oss, och jag känner jag har en riktigt bra dag idag. De visar skott statistiken om inte annat. 3 insläppta mål på 37 skott, helt klart godkänt.  Telge – Nykvarn – Mål: 1-2, 0-2, 2-4 Skott: 13-9, 8-11, 16-10. Vilket gav mig en räddnings procent på Procent 91,9 %.