Avslutar första halvan med en seger ..

Igår så avslutade vi första halvan på serien med vinst hemma mot Flen/Malmköping, med ganska klara siffror 10-3.

Men de var inte en enkel match för mig, hade en hel del att göra och de var först i tredje perioden vi kunde säkra segern.

Vi börjar matchen väldigt bra och innan perioden är slut så leder vi med 4-0. Och planens kung i första perioden är Dennis Sundgren, som lyckas göra de tre första målen, med tre tunga back skott 😃. Men lite hade jag och göra, även om siffrorna visar annat. Skott i första perioden blev 13-7.

I andra perioden går vi ner oss lite, tråkigt men blir lätt så när man kanske har en ledning på 4-0. Efter cirka åtta minuters spel så har nämligen Flen lyckats göra 2 mål och nu står det 4-2. Men vi tag tag i spelat igen och gör två mål innan perioden är slut. Skotten i andra perioden 11-7.

Tredje perioden börjar lite som andra och vi släpper in ett billigt mål efter cirka sju minuters spel. Men sen kör vi på och kör helt enkelt över Flen, vinner perioden med 4-1 och slut resultatet 10-3. Men som jag skrev tidigare, jag har en del att göra och de till slut blir det ändå 23 slott emot mig. Så att jag bara släpper in tre mål är absolut godkänt. Statistik: Skott mot 23 / Insläppta 3 / Räddnings procent 88,5 %

Nu är halva serien spelad och serien vänder, och med denna seger ligger vi på en 5:e plats i serien med 15 poäng. Men först tar vi jul & nyårs ledigt …  GodJul & Gott nytt år på er alla ☃🎄🎅 / MickeMålis #33
#sistasäsongensomkeeper

576 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email