Lite lugnare vecka

Efter två veckor med ganska mycket innebandy för min del, så blev det lite lugnare vecka, endast två pass med herrlaget 😀

Både Larsson och Henke tillbaka i truppen, och jag kör de träningar dom vill ha mig där, kommer ju fortsätta vara 3:e backup om något händer framöver.
Och efter två matcher på bänken, så får jag idag se matchen borta mot AIK hemma i soffan 😁 Kör hårt och STORT lycka till nu gubbar 💪

Fick ju lite extra skriv energi då jag började köra med herrlaget, så nu i veckan har jag även haft lite tid över på dagarna hemma. Så nu har jag snart skrivit klart del 10 i min serie om mina “Innebandyminnen”. Del nr.10 i serien kommer innehålla minnen från tiden efter att jag flyttat tillbaka till Sverige från Norge 2009. Har till och med börjat lite smått på del 11 😃
Så ni som gillar att läsa dessa “innebandy minnen” från mig, håll utkik närmsta dagarna 👉 

Vi snakkes / MickeMålis #33

2 028 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email