Vinst ..

Andra matchen med mig på bänken i herrlaget .. och då fick jag va med om min första seger i Allsvenskan 😁

foto: Sportphoto.wiki

För andra matchen i rad, så var jag med på bänken när herrlaget hade hemmamatch igen, denna gång mot IK Sätra. Och nu blev det seger. Märktes tydligt idag att killarna var ute efter revansch efter den mindre bra insatsen sist hemma mot Hudik/Björkvik.

I dagens match var de full fart från start och redan efter 10 minuters spel var det 4-0 på tavlan, och killarna slutade inte där. 6-1 efter första perioden. Tyvärr så smyger det sig in ett slags lugn och vi tappar vårat aggressiva spel efter första perioden, samtidigt som IK Sätra faktiskt börjar spela lite innebandy i andra perioden. Här finns det en del att jobba på, laget måste kunna behålla samma spel som i första perioden en hel match. Men det är inte nu vi skall vara som bäst, de är när kvalet kommer sen 😃

Vinst i matchen blev det till slut, med hela 8-4 💪 

Sjukt kul att få vara med igen i laget och med tanke på hur Covid läget är, så blir det kanske mer matcher för mig. Tränar med laget gör jag så mycket jag kan redan ..

Blir allt för denna gång .. måste ju skriva lite om min 50 års fest snart 😍
Vi snakkes / MickeMålis #33

1 738 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email