Dax att börja skriva lite igen ..

OJ … de va sjukt länge sen jag skrev här. Suget försvann liksom 😔

Jag valde som sagt att lägga ner innebandyn där i mars 2020. De va mycket som hände efter det, mycket som gjorde att jag tappade sugen på att skriva. Men nu på sista tiden har jag funderat mycket på att börja skriva igen. De är liksom en skön känsla att få skriva av sig lite ibland. Och när jag förra veckan plötsligt höll på få att göra “comeback” som innebandy målvakt igen efter 2 års uppehåll. Ja då kom tankarna tillbaka och jag tänkte på “bloggen” igen 😃 

– Veteran SM
Som sagt, har ju hänt en hel del sen sist .. Innebandyn har funnits där, och redan första sommaren efter att jag lagt av, så kom planerna på att dra igång ett gäng sköna “gubbar” och vara med i Veteran SM. Sagt och gjort vi anmälde oss till Veteran SM 2021, men som mycket att har fått gjort de senaste åren, så blev det inställt pga. Covid. Ny anmälan gjordes för Veteran SM 2022 och under tiden höll jag igång med sporadiska inhopp i olika lag som behövde en innebandy målis på sin träning. Nu senast kändes det som om vi skulle få spela Veteran SM, så jag började trappa upp tränings mängden, och i slutet på december så blev det ganska mycket träning med Nykvarns Allsvenska lag. Formen har hela tiden känts bra, riktigt bra faktiskt. Tyvärr blev Veteran SM inställt igen, men vi siktar nu på Veteran SM 2023, som går av stapeln 3-5 feb i Uppsala och IFU Arena. Jag har dock fortsatt träna med herrlaget, och förra veckan blev jag faktiskt överskriven till laget 😁

– Comeback
Jag skall nu i slutskedet på säsongen fungera som 3:e målvakt. Valet blev mig, då man inte kan skriva över de yngre målvakterna, då dom missar resterande säsong i Nykvarns IF (div.2, div.3 JAS). De va sjukt nära att jag direkt fick spela min premiär match också. Inför hemmamatchen mot Hudik/Björkberg så vart det helt plötsligt risk för bortfall på “båda” målvakterna pga. Covid. Men sent under fredagen, så kom lugnande besked. “Henke” hade inte Covid smitta inom familjen. Så min premiär blev som reserv keeper på bänken. Jag har haft en fundering efter matchen! Om jag hade spelat .. hade jag då varit den äldsta keepern som spelat match i Allsvenskan? 

Blev ju en del skriverier om detta i innebandy världen. Ganska sjukt egentligen att en 50årig gubbe kan skapa ett sånt intresse, men kul var det och uppskattat 😍 Här under har ni länkar till några av artiklarna.

– 50 år gammel legende skal hjelpe allsvensk klubb – Innebandyavisen.no
– Allsvenska serieledarna värvar in 50-åring – debuterar direkt – Innebandymagazinet.se
– 50-åriga målvakten om Allsvenska debuten som aldrig blev av – Innebandymagazinet.se

Blev en lång artikel efter matchen i LT.se också, den kan läsa genom att klicka på bilden här bredvid.

– 50 år
Under dessa 2 år borta från “bloggen” har de ju hänt en hel del saker. Jag har ju faktiskt fyllt år .. Hela 50år faktiskt 😁
Så eftersom jag valt att börja skriva lite igen, så får jag ju nästa gång ta och berätta vad som skede under dessa magiska dagarna i oktober 2021 😍

Håll utkik efter nästa inlägg .. kommer inom kort
Nu kör vi fredag. Bastu och umgås med familjen. Och senare ikväll “Henrik Lundqvist Night – No.30 retired in an on-ice ceremony” detta sker 00.30 svensk tid.

Vi snakkes / MickeMålis #33

1 703 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email