Pappa har nu somnat in ..

Nu har det gått några dagar sen min pappa somnade in. 💗
Vi saknar dig så mycket. Du var världens bästa pappa, farfar, materialare och person. Så omtänksam, snäll och omtyckt av många.

De har som sagt gott några dagar, och de har smått börjat att sjunka in att jag inte kan träffa dig mer. Du fick lugnt och stilla somna in och gå vidare, och du kommer få det riktigt bra där du är nu.

För alla ni som kände min pappa, så vet ni hur mycket han tyckte om innebandyn, och han följde nästan hela min karriär som innebandymålvakt. Han verkligen älskade innebandyn och gjorde allt för den föreningen han var med i.
Pappa finns med i några av mina “inlägg” där jag minns tillbaka på min innebandy karriär, (Läs dom här – Innebandyminnen). Jag hann även med att tacka pappa för allt han gjort för mig inom innebandyn i detta inlägg “Personer som format mig som keeper del.1“.

Familjen, släkten och alla dina vänner kommer sakna dig jättemycket 💗💗💗 Ove Sjöström, 17 april 1947 – 25 april 2020

Jag skulle bli otroligt glad & tacksam om ni som kände min pappa, skrev en kort rad om något minne ni har av honom. Skriv i kommentars fältet här under.

Kram på er där ute & vara rädda om varandra / Micke

 

1 965 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email