Jaha .. då tog de slut …

Blev en märkligt slut på min karriär som keeper, fick inte ens spela min sista match 😥 Men som tur fick jag ju ett fint avslut i hemmamatchen mot IFK Gnesta, med en 10-3 vinst och fin avtackning 😍

Så nu skall jag försöka summera denna sista säsong i detta inlägg, sedan fortsätter jag med att fylla på med den del inlägg senare, som handlar mer om hela min karriär som innebandy målvakt tänkte jag. Så “bloggen” dör inte helt i och med att jag nu slutar spela .. 

Säsongen som varit har faktiskt varit riktigt bra. I år så gjorde vi lite som förra säsongen och lyfte upp en hel del juniorer, och samtidigt hade vi ett bra samarbete med div.2 laget. Vi hamnade till slut på en fin 3:e plats i serien efter att den abrupt avslutats lite tidigare.  34 poäng lyckades vi spela ihop.

För min egen del blev det fler matcher än förra säsongen, och med riktigt bra resultat. Förbättrade mig i målvakts statistik om man jämför med förra säsongen, så på så sätt blev det ett perfekt avslut.

Förra säsongen spelade jag 10 matcher och hade följande statistik: TOTAL MINUTER SPELADE: 605 minuter, TOTAL SKOTT MOT: 250 skott, TOTAL INSLÄPPTA MÅL: 54 mål, RÄDDNINGS PROCENT TOTAL (SV%): 78.4%, MÅL MOT GENOMSNITTET (GAA): 5,36.

Denna säsong 2019/20, blev siffrorna följande: TOTAL ANTAL MATCHER: 14 matcher, TOTAL MINUTER SPELADE: 810 minuter, TOTAL SKOTT MOT: 379 skott, TOTAL INSLÄPPTA MÅL: 65 mål, RÄDDNINGS PROCENT TOTAL (SV%): 85.4%, MÅL MOT ENOMSNITTET (GAA): 4,81.

Detta är siffror jag är riktigt nöjd med, de är ju synd att inte alla föreningar kan fylla i skott statistiken rätt på matcher, på grund av detta så stämmer ju inte statistiken i IBIS. Så här ser det ut på IBIS för mig t.ex. och de stämmer inte alls, inte ens nära pga. av att föreningar gör fel vid rapportering. Insläppta totalt: 24 mål, Skott emot totalt: 196 skott, Räddningsprocent: 87,76 %. Enda som stämmer är antal matcher 😀 Jag brukar alltid be någon ta statistiken så jag vet att jag får med mig den hem ifall att. Så min stämmer, ja jo, kanske något skott mer eller mindre 😀

Vad händer nu då för mig kring innebandyn .. Ja, skall jag vara ärlig så vet jag inte. Men att spela seriematcher, blir det inte något mer i alla fall. De bestämde jag förra några år sedan, så jag stannar på 33 säsonger med seriespel, och de är en bra siffra tycker jag. Avslutar ju faktiskt riktigt bra, med bättre statistik än säsongen innan. Tanken är väl att jag tränar lite innebandy då jag känner för det, kanske lite SIL spela någon gång. Och så skall jag självklart komma igång med min löpträning så fort som möjligt, har ju redan börjat lite med terränglöpning. Sen blir det kanske något spännande uppdrag inom innebandyn, vem vet 

Så tills vidare .. vi höres / MickeMålis#33 – #sistasäsongensomkeeper #nykvarnsH3 #unihoc 

 

682 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email