De börjar närma sig jul :)

Hallå …
Nu börjar det närma sig …. Jul & en resa hem till Sverige igen.

På innebandyfronten här i Norge, så har vi nu spelat 2 matcher till. Helt otroligt konstigt spelschema vi har haft .. 5 matcher på 12 dagar … inte normalt direkt & det har tagit hårt på oss i laget …
Första hade vi match i lördags borta mot Bækkelaget, den vann vi efter en del problem med hela 8-4. Vi har de senaste matcherna varit riktigt dåliga defensivt & så var det även i denna match. Det var inte förrens i sista perioden vi var bra och kunde vinna den med 4-0.
Nästa match hade vi måndagen 🙁  Borta mot topplaget Sarpsborg.
Åter igen så börjar vi matchen dåligt och är väldigt dåliga defensivt .. Vi kämpar och sliter, men får ingen utdelning … och Sarpsborg kan till slut vinna matchen ganska enkelt med 8-2. Specielt i denna match märktes det att vi har haft alldeles för många matcher på kort tid.
Läs mer om matchen här: Kros-Corner, Sarpsborgs Hemsida, Romerikes Blad.

Jag spelade båda dessa matcher, och kan igentligen bara vara riktigt nöjd med 3:e perioden mot Bækkelaget, samt att jag faktiskt slett som ett djur i matchen mot Sarpsborg, dom hade säkert 40 skott, men jag stod emot och höll siffrorna nere …..

Nu är det serieuppehåll en helg, och det passar oss väldigt bra. Vi blir ju inte helt lediga från innebandy direkt, utan tränar på och har b-lags match lördag (skall jag spela) och sedan Oslo Cup match på söndag. Vi har även fått vårat “gym”kort … äntligen. Skall bli skönt att kunna dra iväg till “gymet” direkt efter jobbet de dagar vi inte tränar innebandy & kunna köra lite träningscykel, basta lite & ta en tur i solariumet 🙂

På jobbet rullar allt på som vanligt …. Hemma i lägenhet är allt som vanligt.
Söndag den 17 dec. kommer min mamma hit och hälsar på …. skall bli JÄTTE kul och få lite besök och sedan sällskap i bilen hem till Sverige …

Hörs snart igen ….. / MickeMålis

351 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email