Wow … egen hemsida !!

Hallå alla vänner och fiender 😀

Nu börjar det verkligen närma sig jul och nu kommer en “liten” julklapp till er alla ..
Min egen hemsida … www.mickemalis.com

På denna sida kommer jag fortsätta med min “blog” som jag tidigare haft på MSN (http://mickemalis.spaces.live.com). På denna sida kan jag ändra och bygga så mycket jag vill och det kommer att dyka upp en hel del roliga saker ..
På grund av mitt byggande av denna sida, så har jag inte kunnat fylla på i min “blog” så mycket den senaste tiden … Men nu så, skall det bli lite mer frikvent uppdatering.

Ja … JUL va det.
Nu är det snart dax att åka hem till Sverige igen. Min mamma är och hälsar på mig i Oslo just nu och kommer hålla mig sällskap i bilen hem till Sverige imorgon (torsdag 21dec).
Väl i Sverige så kommer jag bo hos min bror igen och kommer att vara där tills den 1 jan.

Innebandy kommer jag nu få ha lite villa ifrån, iallafall matcher. Träningarna flytter på som vanligt, skall även va med på en träning med mitt gammla lag i Sverige, Turinge. Skall bli grymt kul ….
Senaste och sista matchen vi hade innan juluppehållet, spelade vi emot Sagene på bortaplan. Borta & borta .. vet jag inte ifall jag kan säga direkt. Deras hall låg endast 10min. gång promenad ifrån där jag bor 🙂
Matchen då … jo den började inte bra. Sagene tog tidigt en 2-0 ledning efter bjudningar i vårat försvar och vi som hade sagt innan matchen att vill skulle vara stenhårda i försvaret 🙁  Men denna dag så var Tommy Midtsveen tillbaka ordenligt med sitt målskytte och innan perioden var över så hade vi reducerat till 2-1 och vi hade även chans på fler mål. I periodpausen sa jag till Midtseen, att han skulle få en julklapp ifrån Sverige av mig, men gjorde han 2 mål till, så skulle han på en STOR julklapp 🙂
Och vad tror ni han gör i 2:a perioden …. Jo, nästan direkt 2 snabba mål och vips så var vi i ledning med 3-2. Men åter igen .. så bjuder vi in sagen i matchen och dom får göra 3 väldigt enkla mål, där 2 mål är riktiga bjudningar … 👿
Vi tar ett snack i periodpausen och lovar varandra att ta tag i matchen. I tredje perioden så gör vi faktiskt ett riktigt bra jobb och man börjar känna igen vårat slit & kämpande, det som vi hade i alla matcher i början på säsongen. Det ger resultat också .. Vi gör 4-5 och 5-5, och har även chans på flera ledningsmål. Men tyvärr så slutar machen 5-5
Så här i efterhand så är man faktiskt ganska nöjd med det resultatet, en förlust till hade varit mycket tungt. Kan oxå nämnas att jag stoppade Sagenes “Zorro” kung (minns inte vad han hette) .. Jag gjorde väl en 4-5 räddningar på hans “Zorro” försök 😀  och det är ju alltid dubbelt så skönt & göra “zorro” rädningar. Läs mer om matchen här: Sagenes Hemsida.

Nu väntar som sagt ett juluppehåll i matcherna i Norska elitserien, nästa match är den 6 januari hemma mot Fredrikstad, och då skall vi ha revanch för förlusten borta mot dom …

Ha de så länge, jag återkommer säkert i mellandagarna med en lite rapport ifrån Sverige
God Jul ….. / MickeMålis

371 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email