Då är man inne på det nya året … 2007

Hej alla vänner världen runt.

Nu har jag varit i Sverige och firat jul. Åkte tillbaka till Oslo en dag tidigare än plannerat, och det var en riktigt geni drag 🙂  För då fick jag en dag ledigt, innan man skulle tillbaka till verkligheten. JOBB & TRÄNING.

Nu åter till mitt julfirande ..
Åkte som sagt till Sverige torsdagen den 21 dec. och med mig i bilen hade jag min mor som sällskap. Vi åkte direkt efter mitt jobb vid 16 tiden & jäklar va det var jobbigt och köra hela vägen till S-tälje i mörker + lite regn. Men det var grymt skönt att ha sällskap.
Väl i S-tälje så bodde jag även denna gång hos min bror & Sandra.
Under fredagen så gjorde jag & bror de sista jul inköpen. Passade på och göra dessa på mitt gammla jobb “El-Giganten” och hälsa på alla gammal arbetskamrater, de va grymt kul och träffa dom .. Borge, Morgan, Dennis, Johan, Linda Tomas, Töggen, Elin, Maria, Aziz, m.fl.
På fredagskvällen blev det en runda ut på “byn” .. Vi började med en lite förfest hos bror & sen bar det av till Saint (gammla B&B) Senare blev det också en sväng till Hamnmagazinet med Skvimpa & Jocke, de var inte mycket folk där, så vi blev hängande i baren 🙂
På lördagen så var man lite slitten, men framåt eftermiddagen så var man igång igen. På kvällen gick vi (bror & Sandra + jag) till Magnus “Karlskoga” Andersson, som dagen till ära fyllde år. Han fick en liten present av mig, bestående av diverse Norska delikatesser 8) . Tyvärr så gjorde gårdagens utflykt sig påmind och jag fick bara i mig ett par öl. Men dagens födelsedagsbarn (dom var 2) Karlskoga & Chrisse var däremot i STOR form.

JULAFTON … Blev hämtad av min far vid 11 tiden, då bror & Sandra lånade min bil till hennes föräldrar, där dom skulle börja sin julafton, för att sen åka ut till Nykvarn och våra föräldrar. Julafton blev en riktig skön och mysig dag … Massor med glögg & julmat blev det och självklart fina julklappar. Kalle Anka & Karl-Bertil Johnsson sågs på TV`n innan det blev hemfärd till S-tälje igen. Tack Mor, Far, Bror & Sandra för julklapparna 😀

JULDAGEN .. Jag har inte varit ute på “årets festdag” de senaste 2 åren, då jag jobbat på El-Gigante & då börjar man ju kl7.00 på annandagen och då vill man inte vara bakis direkt, så det här skulle bli en riktigt kul kväll. Förfest hos bror igen. Palmen, Chrisse, Johnny & Jessica med vänner kom förbi & sen bar det av till “Flamman” (Flamingo) .. Väl där så han vi med en grogg, innan vi fick signaler om att Torekällberget skulle vara bra & inte alltför lång kö. Så jag, Chrisse, bror & Palmen tog en taxi ditt. Men när vi kommer fram så märker vi att kön inte är lång, men dom släpper bara in så många som det lämnar stället 🙁  Bror & Palmen får nog efter ca. 30min, men jag & Chrisse har bestämt oss, vi skall IN. Väl inne efter ca. 50min så blir det en riktigt kul och rolig kväll. Träffar massor av vänner, både från Nykvarn & S-tälje … så juldagen blir helt klart lyckad.

Annandagen blir en villodag .. och onsdag & torsdag blir också väldigt lugna. På torsdagen så åker jag & bror med våra föräldrar till IKEA & City Gross för lite inhandling.

På fredag var det då igen lite inplannerad utgång .. Denna gång så började vi återigen hemma hos bror för att sedan hamna på Saint och återigen Hamnmagazinet. De finns ju inte mycket ställen att välja på direkt i S-tälje att gå ut på, de är grymt tråkigt. Men man träffar alltid vänner & det gör ju saken desto roligare.

Lördagen blir en villodag, för nu hade jag bestämt mig för att åka hem en dag tidigare en plannerat. Blev en sista pizza ifrån Lilla Rimini & en film senare på kvällen i brosans nya filmsalong 🙂  (den lilla fuskisen har inhandlat en projektor).

På nyårsafton så åkte jag då hem till Oslo igen, åkte tidigt (11 tiden) ifrån mina föräldrar och det var mycket skönare att köra i dagsljus, tyvärr så hade jag inget sällskap, men lite hög musik & kaffe funkar oxå. Självklart så stannade jag vid Grums, för det obligatoriska “Burger King” måltiden … ^_^
Nyårskvällen blev en lugnt kväll, med lite upppackning av julklappar & en bit mat, med några öl som tillbehör. Så nu har man firat NYÅR i Norge också 🙂

Nu är man åter tillbaka på jobbet & det är träning redan ikväll (tog faktiskt en löprunda igår redan) Vi har match redan nu på lördag hemma mot Fredrikstad.
Så vi hörs snart igen ….

God fortsättning ……. / MickeMålis

400 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email