Nu är 2007 igång ordentligt.

Hallå …

Då har det nya året börjat komma igång ordentligt. Man har jobbat en vecka och hunnit med 4 träningspass, och så hade vi match i helgen som var .. Så nu kan man säga att det nya året har börjat 🙂

Som sagt, vi hade i helgen seriematch. Vi tog emot Fredrikstad på hemmaplan och vi hade en grym revansch ifrån förra mötet att kräva.
Vi började dock väldigt dåligt, och Fredrikstad kunde göra 0-1 i PP, jag tar på mig lite av målet, då jag inte kom ut tillräckligt ifrån målet och kunde inte skära av vinkeln ordenligt. Efter detta rycker vi upp oss lite, men åter igen så slarvar vi i försvaret & Fredrikstad får göra ett billigt mål på frislag, målet gjordes av min norske vän, Jonas Goldstein 👿  som jag spelade ihop med i Södertälje ROCKETS för några år sedan. Innan perioden tar slut så gör Pekka (Per Christian Brath) 1-2. De var skönt att få den inför periodevillan.
I andra perioden börjar vi komma igång ordenligt och vi gör 2-2 ganska snabbt. Men återigen så slarvar vi i försvaret, och en Fredrikstads spelare får göra en Stenmark igenom hela vårat lag och sedan lägga bollen till Jonas G, som har öppet mål .. 👿  Men som tur är gör vi 3-3 innan perioden är över och vi har ett litet grepp om matchen.
I tredje så bjuder vi på 3-4 målet .. och det är riktig irriterande att vi släpper in så billiga mål. Men det som är glädjande dock, är att vi inte viker ner oss totalt, utan kan resa oss, och ta tag i spelet igen, match efter match. På 90 sekunder så vänder vi 3-4 till 5-4 ledning och nu trummar vi på ordenligt, Fredrikstad har dock ett par chanser till i matchen och jag får svettas lite till 🙂  Till slut så vinner vi med 8-4 och Pekka blir matchen lirare med 4 mål.
Finns även lite WebTV bilder ifrån matchen + intervju med Pekka & Steffetto.
Klicka på denna länk “TVRomerike“, välj sedan “måndag 08.01.2007” bläddra nu i “menyn” längst ner, till “INNEBANDY” och så startas inslaget.