Livet i Oslo rullar på.

Hallå alle vänner ..
Känns som det var ett tag sen jag “bloggade”, men så många dagar är det inte. Just nu är jag nog inne i en period där veckorna känns lite längre än vanligt .. Kanske är det för att dagaran är lite ljusare än förrut. Men samtidigt är det skönt med lite ljusare dagar, man är liksom lite “piggare” och mår bättre.

Innebandyn har rullat på med träningar och i helgen var vi spel lediga, men hade två b-lags matcher, en lördag (vinst med 4-3, jag stod ej) och en på söndagen (vinst 6-4, jag stod). Nu närmast väntar träning tisdagskväll, och sedan är det bortamatch mot Tunet på onsdagskvällen. Tunet som de senaste matcherna spelat mycket bra & vunnit mot toplagen Greåker & Kverneland, så det blir klart en tuff match på onsdagen.

I livet brevid innebandyn, så rullar det på. Jobbar och står i. Har lite grejer på gång, men jag vill inte avslöja något förrens det är klart .. så jag återkommer med det lite senare.

Det blev en lite kortis denna gång .. men vi hörs snart igen efter matchen mot Tunet.

/ ha de … MickeMålis

385 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email