Norges sämsta domare … är svensk.

Hej igen ..
Som ni märkt av rubriken, så är jag upprörd & irriterad .. 😀

I helgen hade vi hemmamatch mot Sveiva. Vi hade revansch att kräva, då vi spelade mycket dåligt mot dom i förra mötet. Förlust med 8- 5 (3-0, 2-4, 3-1).

Matchen började dock inte så bra. Sveiva tog ledningen direkt med 1-0 och bara ett par minuter senare, så uppkommer då den situationen som gör mig irriterad och arg.
– Sveiva skjuter ett skott på mål, den tar i målburen och går över sargen, jag väntar på att vi skall få ett frislag i vårat hörn, men domaren (Peter Holmberg) ger Sveiva frislaget & säger att den tog i min mask. Jag vänder mig om mot domaren för att protestera. Domaren som står bakom mitt mål, han går emot mig och min lagkompis (Tu Tran Minh) som också vill påpeka att den INTE tog i min mask. Domaren tar tag i målburen och börjar en diskution med oss … MEN samtidigt så går spelet igång & Sveiva skjuter 2-0, medans jag sitter med ryggen emot planen, för att jag diskuterar med domaren. OCH nu sker det helt otroliga …. DOMAREN godkänner målet …. måste vara bland de sjukaste mål jag släppt in i min karriär. Jag protesterar och säger att han inte kan blåsa igång spelet förrens han har klartecken ifrån sin kollega, men då säger domaren att han INTE har haft en diskution med oss ????? nähe, och vem pratade han med då, SIG SJÄLV ELLER.
Efter detta så har jag tappat fokus på matchen totalt. Tur är ju att mina lagspelare inte har det och perioden slutar 2-0 till Sveiva.
I andra perioden så rycker vi upp oss spelmässigt vi går ifatt och efter 2 perioder står det 3-4. Denna match spelar vi faktiskt riktigt bra, men tyvärr släpper vi in för enkla mål, bland annat 3 frislagsmål. I tredje perioden börjar vi mycket starkt, vi vänder matchen och har faktiskt en ledning ett tag med 5-4. Men återigen så har vi otur. Deras 5-5 mål tar på en av mina backars klubba och styrs imål och efter detta tappar vi matchen igen, och Sveivakan gå upp i en 7-5 ledning. Vi provar med att ta ut mig i slutet av matchen för att få lira 6 mot 5, men Sveiva gör 8-5 i tomt mål. Vi fortsätter med 6 mot 5 och med bara ett par sekunder kvar så snyggar vi till siffrorna med 6-8.
Mycket bra i denna match var våran “målkung” Tommy Midtsveen med 4 mål.
Nu väntar en ledig helg, men sen är det en svår match igen, onsdagen den 31 januari, då borta mot Fjerdingby, som ligger fyra i tabellen.

Helt sjukt, men nu är det BARA 5 seriematcher kvar av säsongen, som det ser ut nu, så är vi klara för slutspel, men det återstår fortfarande massor med jobb och ta en bra placering, för att slippa 1:an & 2:an i serien redan i kvartsfinalen. Så vi siktar in oss på plats 5 & 6 i serien.

Som ni märkt, så blev jag riktig upprörd i helgen. Jag är ju nu lite äldre nu för tiden, och är inte längre den som brukar gnälla på domaren. Så ni får ursäkta mig denna gång & jag hoppas jag får något trevligt att skriva om nästa gång … 🙂

/ ha de ….. / MickeMålis

468 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email