Man får vara med om mycket i Norge.

Hallå igen ..

Har bestämt mig för att ändra lite taktik när det gäller min “blogg”.
Jag ska försöka att skriva lite oftare, men med lite kortare inlägg varje gång .. 🙂  Tyvärr så har jag en tendens att skriva långa inlägg när det gäller våra matcher, så det kan hända att det fortfarande dyker upp lite långa inlägg också ….

Igår så hade vi ett tufft möte borta mot seriefyran Fjerdingby. Vi visste innan matchen att det skulle bli en tuff match denna dag, då Fjerdingby ville ha revansch för sin förlust mot oss i förra mötet. (vinst för oss hemma med 8- 6 (4-1,2-1,2-4).
Jag började denna match på bänken (vet ej varför) ;-( 
Vi får en dålig start på matchen och Fjerdingby kan spela lite som dom vill. Efter första perioden står det 5-1 till Fjerdingby. Jag får i pausen till andra perioden veta att jag skall hoppa in från start i andra perioden. Vi får återigen en dålig start på perioden och Fjerdingby kan snabbt gå upp i en 7-1 ledning (tror inte ens jag han röra bollen innan dess mål kom) Nu börjar humöret svikta hos våra utespelare & vi drar på oss massor av utvisningar ( en 2+10min, en 5 min, 2 st 2min. ) Så man kan lugnt säga att jag hade en del att göra denna period. Tyvärr så kan jag inte stå emot hela Fjerdingby anstormning … men jag gör det ändå bra, men et antal svettiga rädningar, tror skotten i andra perioden blev 22-7 till Fjerdingby & ställningen är 11-2. Inför tredje perioden får vi oss en riktig utskällninga av Steffan i omklädningsrummet. Och vi börjar faktiskt tredjeperioden bra, vi gör snabbt 3 mål inom loppet av 3 minuter och nu står det 11-5, men siffrorna är för stora och Fjerdingby gör ytterligare 2 mål, när vi försöker pressa upp deras spel. Slutresultatet blir hela 13-5, jag blir vald till bästa spelare i GIF, en lite tröst, men vad gör det när man förlorar … 🙁
Efter matchen kändes det som om jag spelat 4 perioder, men det var bara 2 🙂
Hade som sagt en hel del att göra & som målvakt måste man vara lite ego ibland, och inte bara vara lagspelare. Du måste tänka helt anorlunda, och hitta positiva saker i ditt eget spel. Självklart är jag grymt besviken på lagets instats, och där ingår ju jag också.

Får se om jag kan hitta lite referat ifrån matchen senare, just nu har jag inte hittat några.

Vi hörs inom kort igen …. och då lovar jag att det blir oftare och kortare 🙂
Vi snakkes …. / MickeMålis

448 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email