KM før GIF Fighters .. !!

prisI fredags/lördags hade vi de årliga ”Klubbmästerskapen” för GIF Fighters.

De är en liten ”mini” turnering, där olika lag från GIF möter varandra i korta matcher om 10 minuter, där man har ett handicap system för de mindre och äldre lagen. Ett otroligt rolig event .. inte minst för alla ungdomslag ..

Vi (Herrer Elite) spelade i en grupp med, Junior, OldBoys & Gutter 91/92 ..
Vi hade lite tuffa handicap mot oss, och det blev det förlust i alla matcher, men vi hade kul och de är viktigast.

Under kvällen fick jag mottaga ett pris, som året ”GIF Fighter” >>Läs mer här<<
Detta visste jag inget om, så jag blev otroligt överraskad, glad och stolt … Så ett STORT tack till ALLA inom GIF för mitt fina pris, de finns många som skulle kunna fått detta pris, så jag känner mig väldigt tacksam … TACK !!

Vi syns nästa säsong igen .. / MickeMålis

Dela detta inlägg..

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på email

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *