De börjar närma sig slutet …

Jag vet, och jag känner att jag börjar närma mig slutet på min innebandy karriär, även om hjärtat & hjärnan säger fortsätt spela…

Jag bestämde mig faktiskt för några år sedan att sluta efter säsong nr.33. Jag frågade min fru Johanna vad hon tyckte, “hur länge skall jag spela tycker du?”. Jag hade planer på att kanske spela tills jag var 50, för de är ju inte så många år kvar tills jag är där 😁 Då kom hon med förslaget att köra 33 säsonger (då hade jag spelat 31 säsonger). Ett passande nummer då jag har nummer 33 på min tröja, och de var en bra idè tyckte jag, och att de skulle bli ett snyggt avslut.

Om man ser över hela min tid inom innebandyn .. och speciellt då som målvakt. Så har jag ju så många att tacka för hur jag blev formad som innebandy målvakt, både på plan och utanför. Så nu (under några veckor) tänker jag skriva några korta “inlägg” om några av dessa personer, som betytt otroligt mycket för mig genom åren. Jag har så många att skriva om, så jag delar upp dessa inlägg över några veckor framöver ..

Kommer skriva lite kort om varje person i en blandad ordning. och jag börjar med …… ? 
Första delen kommer till helgen (torsdag eller fredag).

/ MickeMålis #33  #sistasäsongensomkeeper #innebandyk33per 

477 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email