Jag hatar verkligen att vara sjuk ..

Förra veckan började inge bra för mig .. Jag hade veckan innan slaget i min armbåge ordentligt på träningen, och de blev ju inte direkt bättre av att den fick sig en till smäll under matchen mot IK Standard på söndagen. Så jag började veckan med att vila från träning, provade på onsdagen igen, men kändes inte OK, så vi bestämde att Elliot skulle spela kommande match. Tanken var att jag skulle vara reserv och stötta Elliot från sidan, men under lördag kom då den satans förkylningen (man flu) krypande och på söndagen var jag helt utslagen .. Så jag fick vara hemma. I matchen mot Galagowear blev det tyvärr förlust med 8-5.

Nu har jag fått vila några dagar extra och körde igår träning igen, och nu är jag på gång igen, och laddad för match på söndag borta mot Torshälla .. så nu kör vi. Sju matcher kvar på min sista säsong, så nu jäklar ska vi avsluta de här snyggt.

Statistiken på mig hittills denna säsong är: Spelade matcher: 8 1/2  match, Total skott mot: 244 skott, Totalt insläppta mål: 41 mål, Räddnings procent total: (SV%): 85.6%, Mål  mot genomsnitte: (GAA): 4,82.

Detta är bra siffror om man tittar på vad jag hade förra säsongen efter 13 matcher, då hade jag (SV%): 84.6% – (GAA): 6,19.

Så nu kör vi …. / MickeMålis #33  #sistasäsongensomkeeper  #k33per

608 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email