De blev en svettig kväll ..

En sen match i Skjulstahallen, Eskilstuna en söndag. De hade kunnat gå hur som helst, speciellt då jag varit sjuk ett tag och inte alls kände mig i form. Men de blev något helt annat.
När väl slutsignalen gick, så står vi som vinnare med 3-1. En helt sjuk bra prestation av laget, då vi var kort om folk. Men vi krigade på och jag hade en grymt bra dag i målet .. 💪

Med statistiken 26 skott emot (min känsla säger att de var mer, men sekretariatet bestämmer) 😀 och 1 insläppt mål, ger mig en räddningsprocent på 96,3 % i denna match. De är något jag faktiskt är grymt nöjd med, jag som alltid är hård mot mig själv 😎

Vi börjar matchen bra, men perioden är jämn trots Torshälla övertag, dom springer hela tiden och rör på sig och har många bra lägen i första perioden, vi klarar av ett “boxplay” också. Men jag är på topp i denna period och den slutar 0-0, skotten 11-7 till Torshälla. Vi har också bra chanser, men Torshällas målvakt (för dagen inlånad från div.1) är också tätt där bak.

I andra perioden drar vi på oss ytterligare en utvisning efter ca 7 minuters spel. Nästa direkt efter att vi klarat ytterligare ett “boxplay” gör dock Torshälla 1-0. De känns tungt och tankarna går hur vi skall orka stå emot resten av matchen. Men vi har ett mycket bra försvarsspel för dagen och alla jobbar över hela banan. Till slut får vi utdelning också, då Eric Hult pangar in 1-1 i “powerplay” ca 14 minuter in i perioden. Perioden slutar 1-1 och skotten är 9-10.

I tredje fortsätter vi kriga på i försvaret och till slut dyker chansen upp på ett frislag som Eric Hult pangar upp i “krysset” ca 13 minuter spelade. Nu är det helt plötsligt vi som har övertaget, Torshälla springer och springer, och har ett antal bra lägen. Och när det närmar sig slutet av perioden tar dom ut målvakten och pressar på. Men vi lyckas stå emot och Dennis Fagerlund lyckas peta in de avgörande målet 3-1 med 24 sekunder kvar av matchen. Så otroligt skönt att vi klarar av detta, att vi orkar stå emot, och inte gör misstag när vi blir trötta. 
Stor eloge till samtliga i laget .. GRYMT bra match idag 💪

Nu väntar en bra tränings vecka, sedan blir det en spännande hemmatch på fredag mot serieledarna Strängnäs. Krigar vi lika mycket i den matchen som vi gjorde nu, så kan allt hända …
/ MickeMålis #33  #sistasäsongensomkeeper #k33per

 

495 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email