Personer som format mig som keeper – Del.4

Nästa del i “Personer som format mig som keeper ..”
I denna del tackar jag en “innebandy legend”.. Denna person fick mig att satsa 110% på innebandyn .. 

Bruno Lundberg

Coach/Tränare (Södertälje ROCKETS)

När vi fick in Bruno som tränare i Södertälje ROCKETS 2001, så var det stort för föreningen, och jag tror allt intresse för innebandy lyfte i Södertälje, både i föreningen & utanför. Han var känd för sin kaxiga stil, men när man väl lärt känna killen en riktigt bra ledare, och han fick våran grupp/lag, att bli riktigt samman svetsade och vi skapade en otroligt bra lag/vi känsla.

Bruno var den person som fick mig att verkligen brinna för innebandyn och verkligen satsa, och lägga all den tid jag la på innebandyn under mina år i Södertälje ROCKETS. Jag höjde mig många steg som målvakt under denna tid, trots Brunos ganska hårda coach stil. Gjorde man fel fick man höra de, men gjorde man något bra så fick man höra de också. De är många coacher jag haft, som lätt glömde bort målvakterna, men Bruno försökte vara på oss målvakter så gott han kunde och ge oss de stöd vi behövde.

Skönt minne jag har från Brunos tid, och de finns det många av kan jag lova 😃 Men här är ett: “vi hade hemmamatch i Telgehallen, och under matcherna så hade vi alltid en gul ryggsäck (postlådan), som alla la sina värdesaker i. När de helt plötsligt började ringa i ryggsäcken under en periodpaus i omklädnings rummet .. ja då fick ryggsäcken sig en flygtur på cirka 6 meter, ut genom dörren” 😀 Tror de vara samma säsong som Bruno knäckte minst 4 stycken coachtavlor, och pappa fick åka och köpa nya hela tiden 😀

TACK .. Bruno, de var du som såg till att jag verkligen började satsa på innebandyn och målvakts biten fullt ut. Tror inte jag tränat så mycket försäsongs som jag gjorde under din tid .. / Micke

668 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email