Stabil seger.. Stabil insats ..

Fredags match i Björkestahallen mot serieledarna Strängnäs. Hade på förhand fått veta att Strängnäs kom med ett juniorlag, då det krockade med JAS match och A-lag spelade viktig match på lördagen. Men bara för det skulle det inte bli en enkel match.

Vi börjar matchen på ett lysande sätt, då Oskar Svensson (för dagen inlånad från H2) sätter 1-0 redan efter 41 sekunder. Efter den fina starten så är spelat jämt, och båda lagen har mycket chanser. Efter ca 10 minuters spel utökar vi till 2-0. Men direkt efter detta drar på på oss en utvisning där Strängnäs gör en reducering till 2-1. Strax efter detta är det Strängnäs som drar på sig en utvisning och på den utökar vi ledningen till 3-1. Med bara en minut kvar av perioden utökar vi ytterligare genom mål av Max till 4-1. Skott statistik 15-4.
I andra perioden så är spelat klart mycket jämnare, men det är vi som gör målen. Och efter ca 14 minuters spel har vi utökat till hela 7-1. Efter lite slarv i försvaret så gör Strängnäs 7-2, och 2 minuter senare får Strängnäs chansen att krypa närmare då man får en straff, men jag räddar den. Och innan perioden är över har vi utökat till 8-2. Som sagt perioden var jämn, trots att kanske inte siffrorna visar det, skott statistiken visar dock hur jämnt de var, 12-13 till Strängnäs.
I sista perioden fortsätter Strängnäs jag reducering, men vi står emot, trots en del slarv från vårat håll, perioden slutar 0-0 och skott statistiken blir 3-8 till Strängnäs. Och matchen slutar med en 8-2 vinst för oss. 

Strängnäs kommer som sagt med ett försvagat lag jämfört med när vi möte dom borta. Men jag tycker dom kämpar på och gör det bra ändå. Bäst för dagen hos oss var inlånade Kevin Mattsson, som stod för 3 mål och 2 assist. Jag hade absolut ingen lugn kväll i målet och fick jobba hårt. De visar ju skott statistiken om inte annat. Skotten totalt denna kväll 30-25. Vilket ger mig en räddnings procent på 92.6 %

Nu kör vi på med bra träningsvecka, sedan är det en mysig bortamatch mot Ekbackskyrkan på söndag 😁
/ MickeMålis #33 – #sistasäsongensomkeeper #k33per #unihoc

557 Views
Dela på Facebook
Twitter
Email